En dan natuurlijk de hamvraag... Wat kost het en wat krijg ik er allemaal voor?

Helaas is deze vraag nog niet te beantwoorden. Alles hangt af van de groepsgrootte, de ticketprijzen, de excursies, de hotelkosten, etc. Natuurlijk gaan we er alles aan doen om een zo compleet mogelijk en voordelig mogelijke prijs aan te bieden, met de nadruk op compleet. We willen de deelnemers zoveel mogelijk ontzorgen, maar ook de mogelijkheid bieden om wat eigen tijd te hebben.

Katerina kent alle ins- en outs en is al aan de slag! Echt waar. Je gaat kennis maken met het andere Griekenland. Je gaat bijzondere gerechten proeven en bijzondere plekken bezoeken waar de de normale toerist nooit komt. Marcel zal tijdens de reis een aantal fotoworkshops aanbieden, die je vrijblijvend kan volgen. Zo ben je er zeker van dat je met fantastische foto's thuis komt. Of je nu een dure systeemcamera hebt of een minder geavanceerde smartphone. Dus voor liefhebbers van eten en drinken, cultuur en fotografie is deze reis zeer aan te bevelen!

Zodra er een indicatie is wat de kosten zijn, laten we dat natuurlijk weten. De groepsgrootte waarvoor we gekozen hebben ligt ergens tussen de 15 en 30 personen.

Is dat alles?

Nee, natuurlijk niet! Want we gaan ook een terugkomdag(deel) organiseren. Met een hapje en een drankje nog even alle herinneringen ophalen en de foto's bekijken. Kortom...het wordt een unieke ervaring!

Ben jij er straks bij?