Katerina en haar maar Costas zijn eigenaar van restaurant Menny's Kichen in de Piet Heinstraat in Den Haag. Als je daar nog nooit gegeten hebt, dan wordt het de hoogste tijd. Dit kleine maar zeer sfeervolle restaurant, staat bekend om haar typische home-made gerechten. Katerina heeft daarnaast haar sporen meer dan verdiend in de reiswereld. Zo heeft ze menig reis georganiseerd voor grote bedrijven. Haar drive is om tijdens deze reis naar Griekenland, jou kennis te laten maken met lokale producten. Het wordt een soort culinaire verrassing als je straks daar gaat lunchen of dineren. Naar het schijnt is de wijn van hoge kwaliteit. Er zou zo maar eens een wijnproeverij op het programma kunnen staan.

Costas kent de streek als z'n broekzak. Hij zal met name ter plaatse het nodige regelen zodat alles goed verloopt. Wil je meer (w)eten, kijk dan even op de site: http://mennyskitchen.nl

 

Marcel is eigenaar van Fotoschool Den Haag. Na 30 jaar overheidsdienst heeft hij in 2017 de overstap gemaakt om professioneel fotograaf te worden. In zijn fotostudio geeft hij jaarlijks tientallen workshops en cursussen op het gebied van fotografie. Vier keer per jaar organiseert hij  een fotoreis naar de Franse Vogezen. Inmiddels heeft hij bijna 20 fotoreizen op zijn CV staan! En als zijn vrouw voldoende dagen heeft, dan gaat ze mee. Niet alleen om mee te doen, maar ook om in Frankrijk de mensen een fantastisch verblijf te bieden.

Karin heeft haar sporen verdiend als (mede) organisator van een aantal events. Het jaarlijkse hoogtepunt is de muziekreis voor 120 deelnemers naar de Ardennen, georganiseerd door het Strijkdomein in Den Haag.

De droom van Marcel en Karin is om meer (foto)reizen te gaan organiseren en te faciliteren.

Meer over Fotoschool Den haag vind je op deze site:  www.fotoschooldenhaag.nl